Sunday, 6 March 2011

Rezky 3rd birthday TAMAN Empangan PICC

Hai semua,
 LM lupa ada blog,hhahhah nampak sangat dah tua.Minggu ni LM bz jugak ...tapi job biasa-biasa je jadi nya tak ada apa nk di kongsikan sangat.Tapi nak kongsi sikit idea customer LM buat party di taman.Faktor cuaca memang kadang-kadang sukar di duga.Sebab tu LM tak suka buat deco guna helium untuk acara out door.Kalu deco-deco air fill tak ada masalah tapinya tulah agak lah mahal sikit harga nya.Bak kata orang-orang muda kalu "Barang Baik"mesti ada harga kan.Jangan kedekut untuk sesuatu yang bernilai.....dah tentu anda ingin kan yang terbaik untuk anak-anak atau orang tersayang kan.....jadi nya ....kena lah melabur sikit.






Meh cuci-cuci mata....

Friday, 25 February 2011

5th Birthday Irdina

Hai semua hari ni 25 Febuary 2011 pagi tadi LM hantar belon di putrajaya untuk anak ANNA.Wah.....LM sangat bangga dengan hasil keje tangan Anna membuat kek untuk anaknya.Cantik sangat lah kek nya.Pagi tadi pulak kebetulan LM tiup helium belon di tepi jalan saja sebabnya tak larat nak heret tong gas yang besar tu ,kalu buat siap-siap karang kereta penuh dengan belon kena saman.Tidak sangka pulak banyak juga lah dapat nombor telefon orang yang berminat untuk cari belon.Rezeki hari Jumaat agaknya.Apa pun Lm nak ucapan kan terima kasih pada kawan baik LM Azleen yang rajin betul kenalkan kawan-kawannya pada LM.






Tatap lah ya buah tangan hari ini.
                                             Cantik kan KEK anna buat.......macam kena pulak belon yang LM buat .Tapi kebetulan je tu.Thank You anna:)

Thursday, 24 February 2011

HAIRBAND FROM BALLOON



Hai semua LM tak ada keje nak buat ,tiba2 gatal tangan ni bermain dengan belon.Maka terlahir lah hairband ini.OK tak......Walaupun nampak macam satu jam boleh siap tapi LM mengambil masa 2 hari tuk buat.Namanya pun saja cuba-cuba.Lm harap u all boleh komen hasil keja LM ni.....tq...

Bunga Tangan Untuk ANNA


LM baru buatkan bunga tangan tuk customer LM Anna tuk di hantar ke tadika anak nya esok.Belon ni nampak aje senang nak buat tapi bagi LM yang agak kurang sabar ni agak mencabar lah.Ni pun ada lagi belum siap.Mmmmmm ......tiba-tiba belon warna pink abis pulak.LM buat keje di rumah stock belon semua kat kedai......harap-harap Anna ok dengan kerja LM ni.....

Wednesday, 23 February 2011

Balloon Lagi




tengok lah ballon -balloon LM...

I love balloon :)

Balloon Untuk Semua Ocassion




Sekarang hiasan belon pun dah memainkan peranan dalam sesuatu majlis.Ini contoh majlis cukur jambul customer LM.