Sunday, 6 March 2011

Rezky 3rd birthday TAMAN Empangan PICC

Hai semua,
 LM lupa ada blog,hhahhah nampak sangat dah tua.Minggu ni LM bz jugak ...tapi job biasa-biasa je jadi nya tak ada apa nk di kongsikan sangat.Tapi nak kongsi sikit idea customer LM buat party di taman.Faktor cuaca memang kadang-kadang sukar di duga.Sebab tu LM tak suka buat deco guna helium untuk acara out door.Kalu deco-deco air fill tak ada masalah tapinya tulah agak lah mahal sikit harga nya.Bak kata orang-orang muda kalu "Barang Baik"mesti ada harga kan.Jangan kedekut untuk sesuatu yang bernilai.....dah tentu anda ingin kan yang terbaik untuk anak-anak atau orang tersayang kan.....jadi nya ....kena lah melabur sikit.






Meh cuci-cuci mata....